Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu tutmak

Rüyada kolunu tutmak

Rüyada kolunu tutmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada kolunu tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi nasıl tanıttığınız, tanımladığınız veya verebileceğiniz hizmetleri doğru aktarmanız fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada kolunu tutmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin kolundan tutmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolundan tutmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada koldan tutmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kolu tutmak zor ve kötü günler geçireceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birinin kolunu tutmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işarettir.

Rüyada kol tutmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin kolunu tutmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, Allah katında yükseleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments