Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kadın olarak görmek

Rüyada erkeğin kadın olarak görmek

Rüyada erkeğin kadın olarak görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının artacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kadın olarak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada kadın ve erkek görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, arkasından iyi konuşulacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını erkek olarak görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada bir kadın bir erkek görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada erkek doğuran kadın görmek arzuların yerine geleceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayırlı kapılar açılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına inanılır.

Rüyada erkeği kadın kıyafetleriyle görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments