Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın eritmek

Rüyada altın eritmek

Rüyada altın eritmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada altın eritmek gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada eritilmiş altın görmek başarının düşeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Rüyada altın eritmek çok mutlu olacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, kindar olacağına işaret eder.

Rüyada tereyağı eritmek ondan kazanç elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada erzincanı görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada er asker görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ermiş insan görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sabun eritmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir eritmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments