Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erzuruma gitmek

Rüyada erzuruma gitmek

Rüyada erzuruma gitmek memur ise terfi edeceğine, markasını duyuracağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, yaşamının uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erzuruma gitmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada erzincanua gitmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, güvenini sarsacağına, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet eder.

Rüyada erzuruma gitmek maddi açıdan nefes alınacağına, kısmetlerinin açılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ermiş mezarı görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada er asker görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok yorulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada margarin eritmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına alamet eder.

Rüyada altın eritmek hakkıyla kazanca, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işarettir.

Rüyada erzurum olduğunu görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ermiş ekin görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, sevgi göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments