Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş dondurma görmek

Rüyada erimiş dondurma görmek

Rüyada erimiş dondurma görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevindirici şeyler duymaya, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada erimiş dondurma gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Rüyada erimiş dondurma görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erimiş dondurma yemek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Rüyada erimiş kurşun görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada erimiş tereyağı görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada erimiş peynir görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemik erimesi görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada erimiş buz görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada erimiş asfalt görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments