Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin erik verdiğini görmek

Rüyada birinin erik verdiğini görmek

Rüyada birinin erik verdiğini görmek yenisinin başlayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin erik verdiğini gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Rüyada birinin erik verdiğini görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada erik verdiğini görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, tüm kederinin uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada birine hediye verdiğini görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına yorulur.

Rüyada simit verdiğini görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, anne baba duası alacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, kadim dostlar edineceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Rüyada kopya verdiğini görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye ekmek verdiğini görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada para verdiğini görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments