Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve erik görmek

Rüyada elma ve erik görmek

Rüyada elma ve erik görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve erik gördüyseniz:

  • Olayları kapsamlı şekilde ele alıp, kendiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine inanılır.

Rüyada elma erik görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, en tepkedeki kimse olacağına inanılır.

Rüyada elma ve erik görmek rahat bir nefes alacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalettir.

Rüyada erik elma görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, istediklerini elde edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına inanılır.

Rüyada erik ve elma görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada elma ve erik toplamak yeni bir iş bulacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil erik görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments