Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ağacı ve erik görmek

Rüyada erik ağacı ve erik görmek

Rüyada erik ağacı ve erik görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulur.

Rüyada erik ağacı ve erik gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Rüyada erik ağacını kesmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli erik ağacı görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mürdüm erik ağacı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sadaka ya da zekat vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan kırmızı erik yemek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta erik toplamak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, insanlara yol göstereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik ağacını görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erik ağacından erik koparmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments