Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dalında erik görmek

Rüyada ağaç dalında erik görmek

Rüyada ağaç dalında erik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, başka alanlara yöneleceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada ağaç dalında erik gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Rüyada ağaç dalında erik görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada erik dalı kırmak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil erik yemek ün salacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erik dalı görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada dalından kırmızı erik yemek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, parasının ve canın güvende olacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada dalından yeşil erik koparmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil erik görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada dalından yeşil erik toplamak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments