Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara erik ağacı görmek

Rüyada kara erik ağacı görmek

Rüyada kara erik ağacı görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, heveslerinin de azalacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet eder.

Rüyada kara erik ağacı gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Rüyada kara erik ağacı görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada kara erik almak yeni bir hayat kuracağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kuru kara erik görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kara erik yemek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara erik toplamak keyiflerinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kara erik görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara erik satın almak kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada evin içinde erik ağacı görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bunun şans olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments