Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eniştesini görmek

Rüyada eniştesini görmek

Rüyada eniştesini görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Rüyada eniştesini gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada enişteyle kavga etmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen enişte görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin eniştesini görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş enişteyi canlı görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada abla ve enişteyi görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada enişte öpmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, kötü haberler alınacağına, hayırlı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada enişteyi öpmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada teyze enişte görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments