Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eniştesinin öptüğünü görmek

Rüyada eniştesinin öptüğünü görmek

Rüyada eniştesinin öptüğünü görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eniştesinin öptüğünü gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada enişteyle evlendiğini görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen eniştesini görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işarettir.

Rüyada eniştenin hasta olduğunu görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada eniştesini ölmüş görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına yorulur.

Rüyada enişteyle beraber olmak huzur ve mutluluk bulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada enişteyle konuşmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eniştenin elini öpmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş enişte görmek ileride çok zengin biri olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments