Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en sevdiğini görmek

Rüyada en sevdiğini görmek

Rüyada en sevdiğini görmek iyi anlaşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada en sevdiğini gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Rüyada en sevdiğini görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada en sevdiğin kişinin öldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada en sevdiğin öğretmenini görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek büyük paralar kazanacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada en sevdiği arkadaşını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada en sevdiği ünlüyü görmek büyük sorunlar yaşanacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments