Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en sevdiğin ünlüyü görmek

Rüyada en sevdiğin ünlüyü görmek

Rüyada en sevdiğin ünlüyü görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, bolluk içinde yaşanacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada en sevdiğin ünlüyü gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada en sevdiği ünlüyü görmek dileklerin yerine geleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Rüyada en sevdiğin ünlüyü görmek maddi olanaklarının artacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada en sevdiğin öğretmenini görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşla kavga etmek yaklaşan güzel günlere, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada en sevdiğin sanatçıyı görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına alamet etmektedir.

Rüyada en sevdiğini görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, can derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada en çok sevdiğin arkadaşını görmek bolluk ve bereketin artacağına, hayattan her istediğini alacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments