Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin kaybolduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin kaybolduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin kaybolduğunu görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Rüyada sevgilinin kaybolduğunu görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kaybolmak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin kaybolduğunu görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada otelde kaybolmak günlerini hastanede geçireceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitabının kaybolduğunu görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün kaybolduğunu görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının kaybolduğunu görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kocasının kaybolduğunu görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments