Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas ve altın görmek

Rüyada elmas ve altın görmek

Rüyada elmas ve altın görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, en yukarılara çıkacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine inanılır.

Rüyada elmas ve altın gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Rüyada elmas altın görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Rüyada altın elmas görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Rüyada altın ve elmas görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada elmas ve altın görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada elmas yakut görmek dinamik olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elmas bilezik görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet eder.

Rüyada elmas yüzük görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada denizden elmas toplamak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments