Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas pırlanta görmek

Rüyada elmas pırlanta görmek

Rüyada elmas pırlanta görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elmas pırlanta gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada elmas pırlanta görmek işlerini toparlayacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada elmas bulduğunu görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine delalettir.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada elmas küpe görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elmas taşı görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada elmas topladığını görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın elmas görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada elmas yemek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments