Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas bulduğunu görmek

Rüyada elmas bulduğunu görmek

Rüyada elmas bulduğunu görmek belaya ve derde düşeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, tecrübe sahibi olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada elmas bulduğunu gördüyseniz:

  • Enejinizi yaratıcı gücünüzü kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.

Rüyada elmas yüzük bulmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada elmas bulduğunu görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hedeflere ulaşılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada büyük elmas bulmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada elmas bulmak kazancının eksilmeyeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada denizde elmas bulmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalet eder.

Rüyada elmas küpe görmek başarılarının ve kazancının artacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada cennet elması yemek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elmasını yemek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments