Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma tohumu görmek

Rüyada elma tohumu görmek

Rüyada elma tohumu görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sağlığın da bozulacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma tohumu gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Rüyada elma tohumu görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tohum ekmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına delalettir.

Rüyada fasulye tohumu görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada tarlada tohum ekmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada süpürge tohumu ekmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kişinin başarılarının artacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalettir.

Rüyada mısır tohumu görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada tere tohumu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, işinden ve parasından olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fhkk

Ruyada elma tohumu ektıgımı goruyordum. Hatta herkesın ekmesı zorunluydu. Fılızlenmıs elma fıdanlarını bana getırıyorlardı fakat bır tanesı kurumuştu.