Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma sirkesi görmek

Rüyada elma sirkesi görmek

Rüyada elma sirkesi görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, endişelerinin son bulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, işlerini büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada elma sirkesi gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Rüyada elma sirkesi görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma sirkesi içmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sirke dökmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bit sirke ayıklamak rahatsızlık vereceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada saçta sirke ayıklamak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçında sirke görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçta sirke bit görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada sirke kokusu duymak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments