Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sirke içmek

Rüyada sirke içmek

Rüyada sirke içmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sirke içmek gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili gelişmeler daha önce düşünmediğiniz seçenekleri fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada sirke içmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sirkeli su içmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada elma sirkesi içmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet eder.

Rüyada saçta bit sirke görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, mülkiyetinin de artacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sirkeyle yıkanmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Rüyada kafada sirke öldürmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalettir.

Rüyada sirke kokusu duymak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulur.

Rüyada sirke istemek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments