Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sirke istemek

Rüyada sirke istemek

Rüyada sirke istemek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sirke istemek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Rüyada sirke istemek kötü haberler alacağına, sıkıntısının biteceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada saçında sirke görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada saçında bit sirke görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sirkeli su görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada sirke öldürmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçtan sirke temizlemek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işaret eder.

Rüyada basında sirke görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada başkasının saçında sirke görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments