Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma şekeri almak

Rüyada elma şekeri almak

Rüyada elma şekeri almak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine yorulur.

Rüyada elma şekeri almak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Rüyada elmalı şeker görmek süzüleceğine, ağlayacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma şeker görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma şekeri yemek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma şekeri almak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elma şekeri görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elmalı şeker yemek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Rüyada elma şekeri yapmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, yanlış bir karar verileceğine, bütçesinin küçüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments