Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm görmek

Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm görmek

Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, elin bollaşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuruyemiş çekirdek görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada çekirdeksiz yeşil üzüm görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret eder.

Rüyada çekirdekli üzüm yemek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada çekirdeksiz beyaz üzüm görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, zor zamanların biteceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Rüyada çekirdeksiz üzüm yemek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm çekirdeği ekmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments