Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayçiçek çekirdeği görmek

Rüyada ayçiçek çekirdeği görmek

Rüyada ayçiçek çekirdeği görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, dünya malına kavuşulacağına, geçim derdinin biteceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret eder.

Rüyada ayçiçek çekirdeği gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Rüyada ayçiçek çekirdeği görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayçiçek çekirdek görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, yanlış yollardan döneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayçekirdeği çekirdek görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayçiçek çekirdek yediğini görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül çekirdek görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada karpuz çekirdeği görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada badem çekirdeği yemek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada çekirdek yemek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments