Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ağacı çiçeği görmek

Rüyada elma ağacı çiçeği görmek

Rüyada elma ağacı çiçeği görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, onlarla ayrı düşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ağacı çiçeği gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Rüyada çiçek açmış elma ağacı görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada elma ağacı çiçeği görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma çiçeği görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayat boyu desteği olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek işlerin çok büyümeyeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada elma ağacı sallamak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kariyer sahibi olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ağaçta elma toplamak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan sarı elma toplamak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments