Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri ters görmek

Rüyada elleri ters görmek

Rüyada elleri ters görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, onlara hayrının dokunacağına alamet eder.

Rüyada elleri ters gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elleri ters görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters el görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, hileye, fesada bulaşacağına alamet eder.

Rüyada ellerini ters görmek büyük bir servete kavuşacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada eteği ters giydiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters yönde araba sürmek aile hayatlarını bozulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet eder.

Rüyada namaza ters durmak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpeyi ters takmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayı ters çevirmek başarılarının düşeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments