Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekbir getirerek uçmak

Rüyada tekbir getirerek uçmak

Rüyada tekbir getirerek uçmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekbir getirerek uçmak gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Rüyada tekbir getirerek uçmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işarettir.

Rüyada tekbir getirmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işlerin toparlanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekbir görmek sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekbir getirerek ölmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, zor durumların biteceğine alamet eder.

Rüyada tekbir sesleri duymak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sorunları başarıyla çözmeye yorulmaktadır.

Rüyada korkup tekbir getirmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada namazda tekbir almak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işarettir.

Rüyada kabede tekbir getirmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments