Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suların üstünde uçmak

Rüyada suların üstünde uçmak

Rüyada suların üstünde uçmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına tabir olunur.

Rüyada suların üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada suyun üstünden uçmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zaferlere doymayacağına yorulur.

Rüyada suların üstünde uçmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, şansın önünün kesileceğine, kazancının günden güne düşeceğine yorulur.

Rüyada su üstünde uçmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağların üstünden uçmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla denizin üstünden uçmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işarettir.

Rüyada uçakla denizin üstünde uçmak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde uçakla uçmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstünde uçmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments