Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerin kan içinde görmek

Rüyada ellerin kan içinde görmek

Rüyada ellerin kan içinde görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kişinin başarılarının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada ellerin kan içinde gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Rüyada ellerin kan içinde görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada elleri kan içinde görmek saygın biri olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalettir.

Rüyada kanlar içinde kalmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kanlar içinde ölmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde kan görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işarettir.

Rüyada kanlar içinde öldüğünü görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada avuç içinde kan görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini kanlar içinde görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments