Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde kan görmek

Rüyada su içinde kan görmek

Rüyada su içinde kan görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, doğru kararların alınacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada su içinde kan gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada suyun içinde kan görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada su içinde kan görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kan içinde görmek rütbesinin yükseleceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kan içinde görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kanlar içinde yatmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada başkasını kanlar içinde görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, emeklerinin heba olacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı kanlar içinde görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini kanlar içinde görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yeni şeyler keşfedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments