Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kanlar içinde görmek

Rüyada sevdiğini kanlar içinde görmek

Rüyada sevdiğini kanlar içinde görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yeni mallara sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini kanlar içinde gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğini kanlar içinde görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ticarette yol katedeceğine yorulur.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı kanlar içinde görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerin kan içinde görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, işlerin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını kan içinde görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada ağzının içinde kan görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, içinin de rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kanlar içinde kalmak uykusuz geceler yaşanacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini kan içinde görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments