Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri simsiyah görmek

Rüyada elleri simsiyah görmek

Rüyada elleri simsiyah görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kötü sözler duyacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada elleri simsiyah gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada elleri simsiyah görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ellerini simsiyah görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada simsiyah köpek görmek bereketli işlere gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerini simsiyah görmek hayırlı bir işe başlayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada simsiyah saç görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada simsiyah araba görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada simsiyah kıl görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah duman görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments