Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli sargılı görmek

Rüyada eli sargılı görmek

Rüyada eli sargılı görmek sağlığının yerinde olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Rüyada eli sargılı gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Rüyada birinin elini sargılı görmek ters giden işlerin normale döneceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Rüyada elini sargılı görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli sargılı görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri sargılı görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı el görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun sargılı olduğunu görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sargılı bacak görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sargı bezi görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments