Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini cam kesmek

Rüyada elini cam kesmek

Rüyada elini cam kesmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada elini cam kesmek gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Rüyada elini cam kesmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına işaret eder.

Rüyada camla elini kesmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli cam kesmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada elini camla kesmek hayırla yad etmeye, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada cam kesmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada bıçakla cam kesmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, konforundan da ödün vereceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada camla birini kesmek bereket ve huzur getireceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayağı cam kesmek atılan adımların zorluk yaratacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments