Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini çamurlu görmek

Rüyada elini çamurlu görmek

Rüyada elini çamurlu görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada elini çamurlu gördüyseniz:

  • Kendiişlerinize veya ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada elinde çamur görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline çamur almak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret eder.

Rüyada çamuru eline almak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kazanılan paranın artacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada elleri çamurlu görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu el görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini çamurlu görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işarettir.

Rüyada çamurlu elini yıkamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments