Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamuru eline almak

Rüyada çamuru eline almak

Rüyada çamuru eline almak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamuru eline almak gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Rüyada eline çamur almak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işarettir.

Rüyada elindeki çamuru yıkamak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Rüyada eline çamur sürmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına yorulur.

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada elini çamurlu görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kazancında bereketin artacağına delalettir.

Rüyada çamurlu elini yıkamak malının ve parasının ziyan olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin çamur olduğunu görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, iyi geçim halinde kalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına alamet eder.

Rüyada elini çamurla yıkamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments