Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri çamurlu görmek

Rüyada elleri çamurlu görmek

Rüyada elleri çamurlu görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yarınlara bakacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada elleri çamurlu gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Rüyada elini çamurlu görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada eline çamur sürmek bir sebeple çok zarar edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çamurlu el görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü günler geçireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri çamur olmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada çamurlu eller görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu elini yıkamak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada çamurlu suda el yıkamak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada elini çamurla yıkamak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments