Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline para vermek

Rüyada eline para vermek

Rüyada eline para vermek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kafa dağıtacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bir şeyden zarar görmeye, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada eline para vermek gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada birinin elinde kağıt para görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin elinde para görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalettir.

Rüyada elinde altın para görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine inanılır.

Rüyada el öpüp para almak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Rüyada kağıt para eline almak rakiplerine karşı fark atacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, makamından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde desteyle para görmek insanlarla arasının açılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde para görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments