Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el öpüp para almak

Rüyada el öpüp para almak

Rüyada el öpüp para almak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada el öpüp para almak gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Rüyada elinde kağıt para görmek geçecek güzel bir ömre, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulur.

Rüyada elinde desteyle para görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde para tutmak her zaman çok mutlu olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde altın para görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, umutsuzluk yaşanacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde tomarla para görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, gelirinin düşeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada eşinin elinde kağıt para görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, yeni bir sayfa açacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada eline bozuk para almak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde para görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments