Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde kağıt para görmek

Rüyada birinin elinde kağıt para görmek

Rüyada birinin elinde kağıt para görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin elinde kağıt para gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Rüyada elinde kağıt para görmek borçlarının kapacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde kağıt para görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada kağıt para eline almak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin elinde kağıt para görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, makamını garantileyeceğine yorulur.

Rüyada eşinin elinde kağıt para görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada bir çanta kağıt para görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok zor günler yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para taşımak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden kağıt para almak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments