Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para eline almak

Rüyada kağıt para eline almak

Rüyada kağıt para eline almak kazancının çok düşeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işarettir.

Rüyada kağıt para eline almak gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada birinin elinde kağıt para görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada eşinin elinde kağıt para görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet eder.

Rüyada kağıt para eline almak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde kağıt para görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kağıt para görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada toplu kağıt para görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski kağıt para bulmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaştan kağıt para almak ailesini utandırmayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments