Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kusmak

Rüyada eline kusmak

Rüyada eline kusmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kötü günlerin biteceğine, her nimetin lezzetine varacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yüksek bir makamı olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline kusmak gördüyseniz:

  • Bırakın kimse müdahale etmeden herkes kendi işini yapsın.

Rüyada eline kusmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bezelye kusmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık kılçığı kusmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ailesi ile mutlu olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdest kusmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada ciğerini kusmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Rüyada ağlamak ve kusmak düşmanlarına da dost olacağına, daha rahat para kazanacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılçık kusmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalettir.

Rüyada sperm kusmak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments