Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymık çıkarmak

Rüyada kıymık çıkarmak

Rüyada kıymık çıkarmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kıymık çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada ayaktan kıymık çıkarmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıymık çıkarmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulur.

Rüyada elden kıymık çıkarmak iyilik bulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Rüyada parmağından kıymık çıkarmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, karısının çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada parmaktan kıymık çıkarmak işinden ekmeğinden olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada eline kıymık batmak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada irin çıkarmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada dişini çıkarmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments