Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına iğne battığını görmek

Rüyada ayağına iğne battığını görmek

Rüyada ayağına iğne battığını görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada ayağına iğne battığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına toplu iğne battığını görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına iğne battığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret eder.

Rüyada topuğuna iğne battığını görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına iğne battığını görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet eder.

Rüyada ağzına iğne battığını görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ele iğne battığını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada gözüne iğne battığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments