Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına iğne battığını görmek

Rüyada başkasına iğne battığını görmek

Rüyada başkasına iğne battığını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, bir yere taşınmaya, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına iğne battığını gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Rüyada iğnelerin battığını görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yalan söylemeye, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzına iğne battığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada iğnenin battığını görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, yeni bir eve sahip olacağına işarettir.

Rüyada birine iğne battığını görmek güçten düşeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işaret eder.

Rüyada batan iğneyi çıkarmak çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Rüyada parmağına iğne battığını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada eline iğne battığını görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna iğne battığını görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments