Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde valiz görmek

Rüyada elinde valiz görmek

Rüyada elinde valiz görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, belki ölümler görüleceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ekmeğinin azalacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde valiz gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Rüyada elinde valiz görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde valiz görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, üzüntülerinin son bulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok valiz görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, şansın döneceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalettir.

Rüyada elde valiz görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyaları valize koymak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yeterli kimse haline geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada valizi unutmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada valizini hazırlamak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada valiz taşımak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments