Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde saç görmek

Rüyada elinde saç görmek

Rüyada elinde saç görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, şansının bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada elinde saç gördüyseniz:

  • Belli konularda yapılması gereken değişiklikleri görmeniz gerekiyor.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak umduğunu bulamayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek dünya malı elde edeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına rivayet eder.

Rüyada saçları elinde kalmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, terfi alacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını elinde görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada saçı elle taramak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının elinde kaldığını görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları eline gelmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments