Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını elinde görmek

Rüyada kendi saçını elinde görmek

Rüyada kendi saçını elinde görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, onların kıymetini bileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi saçını elinde gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada saçları elinde kalmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının elinde kaldığını görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı eline gelmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işaret eder.

Rüyada saçı elinde kalmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yeni duygular tadacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada elinde başkasının saçını görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada saçının eline geldiğini görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada elle saç taramak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments