Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci kolye çalmak

Rüyada inci kolye çalmak

Rüyada inci kolye çalmak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, önemli kişi haline geleceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, zorlukların bir anda biteceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci kolye çalmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Rüyada inci kolye çalmak hayallerin yarıda kalacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada inci kolye vermek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada inci kolye takmak işlerinde atılıma geçeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada altın inci kolye görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada inci kolye ve yüzük görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna inci kolye takmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz inci kolye takmak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz inci kolye görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments